Kruidenbehandeling

Voor veel ziekten of kwalen is het mogelijk om (aanvullend aan de reguliere geneeskunde) een kruidenbehandeling te ondergaan. Deze bestaat uit een grondige intake waarin je alles vertelt over je aandoening maar ook over hoe je slaap, ontlasting, voeding etc. is. Deze intake duurt de eerste keer wel 45 minuten. Daarna zal ik op basis van de informatie die jij hebt gegeven een thee, zalf of tinctuur voorschrijven. Let wel op; ik ben geen dokter en als het mij onduidelijk is wat er aan de hand is verwijs ik je zowiezo door of terug naar je huisarts. Het gebruik van kruiden kan vaak langdurig plaatsvinden maar ik wil toch graag tussentijds horen of de behandeling goed gaat en na 3 weken een vervolgafspraak maken. 

Het eerste consult kost € 45,--De vervolgafspraken zijn afhankelijk van de duur. De kruidenthee, zalven of tincturen komen bovenop de prijs van de behandeling en thee kost € 4,--, zalf € 5,50 en tinctuur € 7,50 (prijs 2017) . Sommigen heb ik in huis maar anderen zal ik moeten bestellen of kan je zelf bij een reformhuis kopen.

 

 Workshops

Het is mogelijk om een workshop volgen voor een groep van maximaal 6 personen om te leren zelf een kruidenzalf en/of olie te maken. De kosten hiervoor zijn inclusief materialen en thee is.p.p. 45,-- voor 3 uur.