Massage

Toe aan een massage? Zit je lichamelijk vast, heb je spierpijn of wil je eens heerlijk ontspannen?

Neem dan via het contactformulier contact met mij op. Afbeelding

De behandeling begint met een aantal vragen over je algehele gezondheid en of je bepaalde lichamelijke problemen hebt waar via massage aandacht aan besteed kan worden. Mocht je echter zwanger zijn of koorts hebben dan kan de massage niet plaats vinden.

Stoelmassage - dit gebeurt vanuit een speciale stoel waar de klant met kleding aan op kan gaan zitten. Je zit met je buik en hoofd tegen steunen aan en de massage bestaat uit het behandelen van rug, armen, schouders en hoofd via drukpuntmassage zonder massageolie. Het duurt per behandeling 15 minuten. Deze behandeling kan bij mij thuis of eventueel op locatie. Ook mogelijk op een congres of welness-markt.

Afbeelding

Kosten: € 15,-- per behandeling

Ontspanningsmassage - Je kan kiezen voor de diverse lichaamsdelen; rug, benen, schouders, hoofd, armen, buik of de voorkant (Benen, buik, hoofd) of achterkant van het lichaam (benen, rug, schouders). De klant kan afhankelijk van de klacht(en) de massage liggend op de massagebank, of zittend aan de massagebank ondergaan. Het is mogelijk om met of zonder muziek of geurlampje behandeld te worden. Deze massage kan bij mij thuis plaatsvinden.

Afbeelding

Kosten: € 30,-- voor een half uur (hierin is voor- of achterkant of schouder/armen mogelijk)              € 60,-- voor een uur (voor- én achterkant lichaam)   

Voetreflex - Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en vindt bij mij thuis plaats. Het enige lichaamsdeel wat gemasseerd wordt zijn uiteraard de voeten maar dit heeft uitwerking op het gehele lichaam. De voeten vertegenwoordigen namelijk alle organen en ook botten en gewrichten van het lichaam.

Kosten: € 25,--

Kindermassage - Voor kinderen die ofwel niet goed in hun vel zitten of onrustig zijn kan massage een manier zijn om tot rust te komen. Hiervoor is een massage ontwikkeld die niet het gehele lichaam behandeld maar alleen de voeten, rug en hoofd. De behandeling duurt ongeveer  20 a 30 minuten. 

Kosten: € 20,--

DORN-massage - Dit is een behandeling die vooral geschikt is voor mensen die een scheve ruggegraat, problemen met de onderrug, heup of knieën hebben. Het is geen massage maar een methode die diverse ''scheefstanden'' constateert en weer recht kan zetten. De klant krijgt ook oefeningen mee om de veroorzaakte rechte stand te behouden. Het kan een onderdeel van de ontspanningsmassage zijn maar kan ook afzonderlijk gebeuren.

Kosten: € 20,--