Welkom bij Kruidenlijf

Hier vind je alles over (voornamelijk) in Nederland te vinden kruiden. Maar je kan ook zoeken op ziekte door bijvoorbeeld ''spijsvertering'' aan te klikken, dan komt er een lijst met alle kruiden die hier een werking op hebben naar boven. Ook kan je zoeken op inhoudsstof, bijvoorbeeld slijmstoffen (voor huid/slijmvliezen) en dan komt de lijst met alle kruiden die deze inhoudsstof hebben naar boven. In de linkerkolom vind je alle kruiden waar ik informatie over heb. Als je het aanklikt kom je bij het kruid en al scrollend zie je de eigenschappen van het kruid. Deze lijst is nog niet compleet, maar daar wordt aan gewerkt.  

Mocht je een adviesgesprek willen over een kruidenbehandeling of een behandeling willen ondergaan dan kan je contact met me opnemen. Naast de informatie over kruiden en hun werking is er ook informatie te vinden over mijn massage-mogelijkheden.

Harmke Visser

 Afbeelding

De behandelkamer

Afbeelding

 

Foto's

De foto's bij de kruiden zijn gevonden via google, afbeeldingen, gelabeld voor nietcommercieel hergebruik. Mocht je toch een foto tegenkomen waar rechten op zitten, dan hoor ik dat graag want dan zal ik deze verwijderen van mijn site.